31 Mars 2011

Hemma efter en dag med skola, shopping och ridning. Ska börjar planera för en monter i skolan så satt med det i två timmar innan vi bestämmde oss för att ta en sväng in till stan för en shopping tur. Träffade på Kristin en stund också. Blev inköp av tre par skor, jeans, t-skirt och the vampire diaries sista bok. Gott att ha inhandlat en del av det somstått på inköpslistan innan sommaren. Sedan var det hem och rida i regnet som jag bara älskar, hade kunnat skippa det ... 

31 Mars 2011

Ska förflytta mig mellan klassrummen om någon minut men har man en lärare som inte släpper än först än på sekunden får man allt vänta!

28 Mars 2011

Ganska go måndag med en MASSA sol! Kunde inte varit bättre när man vaknade upp till 10 grader utanför. Det var upp till stallet sedan hem och sola och resultat blev det allt. Så sjukt skönt att äntligen kunna gå ut i bikini och bara slappa. Har saknat det. Så eftersom det inte blir något England över påsk så blir det att Kristin kommer hit och då jävlar ska det solas inför sommarens bravader. Vågar inte ens tänka på vilka knasigheter vi ska utsätta oss själva för. Sådan som bara vi gör. 
Har för övrigt varit och beställt på balklänning idag också! :D

25 Mars 2011

Hemm från en dag med enbart facebook i skolan. Foto lektionerna brukar dock inte innehåla så mycket annat än det. Ganska ovärt att behöva ge sig iväg på morgonen men vad gör man inte. ganska soft ändå. Ska snart dra mig till stallet och ta hand och Danielle och Noda. Får se vad jag hittar på sedan. Kanske fotografera lite ? Det var allt för länge sedan nu.
  Usch vilket ovärt inlägg ..

24 Mars 2011

Inget att säga mer än att jag inte klarar av att göra upphopp under april månad. Visserligen är det inte riktigt april än men det närmar sig. Det innebär att det är dags att börja hoppa över ponnyn igen. *suck*. Som om man inte har tillräckligt med problem med upphoppen innan.
   För övrigt så är det ganska lugnt nu. Ska ta hand om Noda imorgon, jobba på lördag och sista spettsgruppsträningen på söndag. Hade tänkt mig en slappis helg för en gångs skull men som vanligt blir det andra planer.


21 Mars 2011

Måste säga att efter en slappis söndag och man tänker tillbaka på helgen som varit ocg ser hur jävla bra den varit blir man lite sne över att den är över. Skulle mer än gärna åka tillbaka i tiden en aning och gör det igen. Man kan alltid gå tillbaka till AEG/ GBG horseshow veckan och leva om. Hade suttit fin fint det där. Men det är väll dock inte vad livet har att erbjuda för tillfället och man blir ju tvungen att planera nya roligheter. Vilket inte brukar vara så svårt.
  Kristin var i vilket fall som hellst här fredag till lördag och busade. Lika galet som vanligt även om det bara var filmmys på schemat. Lördag var det dags för spettsgruppsträning i Alleby. Kanon, inte mer om den. Sedan var det hem i räserfart för att mamma och pappa skulle på kalas till grannen och sedan dags för pubafton på Alleby. En nyckterkväll. Har en gång för alla bevisat att man kan ha lika skoj utan alkohol. Sent hem efter en social natt. Trött som få dagen efter dock. Började undra vad det var som var fel på mig. 
  Sitter här en helt vanlig ledig måndag och väntar på att gå till jobbmöte en stund innan stallet. Längtar till paddocken tinar upp så vi för en gångs skull ska kunna få börja rida igen. Tror inte Danielle uppskattar ennu en vecka med longering.