Åneej!

Var påväg att skiva samma överskrift som förra inlägget..
Känslan som uppstår när man inser att man inte har ett livi Mars månad!
Ogillar att man är fullt upptagen varenda helg denna månaden varje år..Kan integå ut eftersom antingen jobbar jag eller så är det spettsgruppsträning eller så är det både och! Oftast båda parter..
Har bokat in att jag faktiskt ska gå med Axen ut på långfredagen... men det är ju April då så det är väll kanske inte så konstigt.. Ska se till att planera mitt liv in i minsta detalj nu så jag får något gjort.. Är jag inte och jobbar är man antingen i stallet eller kollar Vampire diaries eftersom man slutar kl 21 på kvällen eller att man börjar 14 och alla andra jobbar.. That sucks sometimes!
Hade en helt ledig dag igår så tog tillfället i akt och åkte till stenungsund för att shoppa på Gina som hade 20% rea på allt i butiken.. Trevlig eftermiddag med Sofie och min kära syster som fick för sig i sista sekundatt hon skulle följa med.. Blev en dyr historia trotts allt.. men fick köpt det man behövde inför sommaren. Shorts, Kjol, spettströja och tre par trosor (Eftersom jag inte alls har enfull låda hemma innan ?!)
Sitter nu by the way och väntar på att man ska kunna gå ut och sola..

Känslan som uppstår..

.. när man får reda på att Tequila är ca 130cm!
Morr på höjden minst sagt! Sitter och är halft döende känner jag. Jobb tidigt imorse samt nu på kvällen. Gör inte saken bättre att tänka på att klockanringermig kl 5 inatt skulle jag vilja säga! Jobbigt att gå upptidigt när man gjorde det regelbundet senast när man gick andra året på gymnasiet... men bättre att ha eftermiddagarna fria än förmiddagarna.
Hade tänkt rida dressyr på danielle idag men det slutade i en skritt tur runt i paddocken, 45min för att jag och Jossan var över sociala och fick inget gjort!  Sedan iväg med Miranda och mäta henne.
Miranda då som för övrigt vägrade att komma in sprang tiotalsvarv i den stora hagen i full sula. Så var hyper stressad när vi skulle åka. Stog och vävde nästan hela vägen till Åby.. Väl där var hon helt slut och bara hängde.. HALLÅ D ponnyn som blev138cm?! Helt sjukt.. tur att hon bär sin ryttare på ett bra sätt i alla fall..

Nytt stålleprojekt på G!

Just nu vill jag veta vart man får tsg på en man med stor gård och mycket pengar så jag kan handla med hästar hej vilt när jag hittar något jag vill ha! Attans bananer att man inte har alla världens pengar och största stall...
Har hittat världens sötnos, Tequila! född 2008, brun med bläs. Under tillridning och kan ridas i alla gångarter. Låtersom ett helt enkelt topp projekt... om hon inte är som Ella då vill säga. Inte dyr heller.Vet dock inget mer om henne. Vet bara att hon står hos Dansken nu :)
Detta gör mig galen! Någon som känner för att åka till Danmark typ nu ?

Spettsgrupp

Eftersom mitt mongo till ponny inte får vara med och rida får hon så snällt följa med som moraliskt stöd för Randy istället. Fått stå med på banan medan juniorerna tränade och förstod inte alls varför hon inte fick vara med. Som vanligt kan man säga. Randy sprang mest som endåre där inne. Håll i hatten vilken ponny skrutt vi fick tag i !
Ska i vilket fall rida Kartouch imorgon eftersom jag kanske ska ha honom på söndag på vårcupen. Medicinen Danielle fick har en karens på 14 dagar så tävling var uteslutet. Ska bli intressant detta, har inte tävlat en annan häst än Danielle sedan 2006.. I´m freaking out here! Haha, detta löser sig nog (?!)Han är ganska snäll så det kommer nog att gå att genomföra på ett eller annat sätt.
Nä, min klocka ringer mig kl 3 i natt så ska faktsikt sova en stund. Ska upp och kolla skrutt hästen så hon inte blir värre nu när hon börjar äta igen... Sådant är livet när man är jävligt nojig och en toffel när det kommer till ponnyn..
Natti people!

Mars 17, 2012

Fick ett samtal av  Fälth kl 8 imose för att Danielle springer ett maratonlopp i sin box och sparkar sig i magen. Julia flyger bokstavligt talat till stallet. Therese var redan igång med att skritta runt henne på gården. Sparkade så fort hon stog still. Blev battre nar veterinaren kommit. Hade sjutat sparka men fick mediciner for det. Alla hennes varden var normala ocksa sa det var inget akut.... Sa har varit i stallet 4 ganger och skrittat henne , och hon ar precis som vanligt. Lugn i boxen, pigg nar vi gar och vill hellre inget annat an att ata, vilket hon inte far gora.. Hon hade gaser tydligen och det kan ha varit orsaken. Sa om det var kolik eller borjan till det eller nagot helt annat vet jag inte, vet bara att hon ar mycket battre nu och hon kunde bajsa ganska omgaendeefter att veterinaren akt... men ar fortfarande hast vakt in case att det skulle komma tillbaka.  Sa det blir ingen spettsgrupp eller tavling nasta vecka for min del..
ledsen om det ar stav fel och for att vara tre sista bokstaver inte finns.. tangetbordet fick sitt egna liv och paddan har ett engelskt tangentbord.. sorry about this
uppdatering!
Tangentbordet fungerar igen och livet är bra (?) Ska snart till stallet igen för att gå en tur med Danielle och Miranda som så snällt får följa med eftersom hon inte vill bli lämna ensam. Inga större fel på Danielle vad jag märker, är som vanligt. Det var nog inte så allvarligt imorse trotts allt eller så hjälpte behandlingen jäkligt bra! Oavsett vad fortsätter jag att gå med henne varje timma för att vara säker på att inget händer. Känner lättnaden komma för fösta gången idag nu när jag nästan sover i soffan och skriver. Har dock ingen aptit ennu men det kommer väll. Danielle är okej och det är det ända som räknas just nu.. Dags att sticka upp igen och ta en walk, vet inte hur långt jag har gått idag (?!)

Bye sensation!

Usch vad jag hatade min systernär hon plötsligt tappar min kära mobil i mitt sten golv, tar upp telefonen och säger att " Julia du vill inte se den!"... Hmm, enspruckenskärm vardet då och som tur var fungerade allt som det skulle.Dock lossnadesmåsmå glas bitar om man använde den så bytte snabbt till Wildfiresominte var med på noterna alls! Var fullt berädd att använda min gamla sony ericsson eftersom MR Wildfire fick för sig att inte starta (med laddare i). Fick lite lätt panik över det kan jag säga. Så nu saknar jag min sensation mer än något annat!
Gå frånsensation till Wildfire var ingen höjdare. WF somär ca 3 gånger mindre änsensation och har ap dålig kvallite också. Men den duger trotts att vi har haft ett antal serious talk under dagen. Och jag som klagade på att sensationen hade blivit segare, WFen är hundra gånger värre!
Kommer jag att stå ut i de kommande veckorna? Vi vet inte heller om den går att laga eftersom det är för ny!? Vad är det förskit då!? Så det bir kanske till att köpa en ny... eller Sofia..

Keep your feet on the ground

When you´re up in the sky
I´m gonna be on the ground
Watching you mess things up
- Keep your feet on the ground
because it´s were you belong
Man hittaren del saker när man flyttar .. ex texter man skrivit i ren uttråkan under en lektion i skolan. Jisses, kul att man inte ens kommer ihåg vad texterna betyder överhuvudtaget längre... haha! Värdelöst!

Inte bra!

Frida hade tänkt som mångaandra, att försöka ändra på mina upphopp... hur slutade detta?
Gick inte jätte bra att hjula upp på ponnyn eftersom jag hoppade av med båda fötterna hela tiden ändå. Mina 50 försök resulterade i skavsår i jumsken och på magen (?"!) Skyller Fridaför detta. Tror jag håller mig till mina upphopp som faktiskt har börjat fungera bra nu..

Past

Passade på att fråga veterinären om Danielles och Mirandas pass eftersom det står samma namni dem. Om det är personen som gjort passet eller uppfödaren eller en tidigare ägare. Han trodde inte på han som gjort passet utan snarare uppdödaren eller tidigare ägare.
Det komiska är att Miranda är född 1 Maj och Danielle 21 Maj och båda födda 1999. Ganskakomiskt om de är uppfödda pådet stället- Betyder ju att det varit tillsaqmmans som föl kanske (?)
Har kollat upp det här stället i alla fall.Fiinns en verksamhet som har hand om uppfödning av hästar och ponnys samttar emot missplacerade hästar/misshandlade. Tycker detta är ganska komiskt om ni frågar mig då Danielle hade mycket väl bara kunnat komma dit på grund av en missplacering en gång som om att hon hade kunnat vara uppfödd där.
De är tydligen registrarade på olika sidor eller organisationer eller vad man nu säger.
Danielle ,Welsh pony en cob Vereniging
Miranda, GCDHA
Hittat hemsidorna för båda men förstår inte så mycket kan man säga..

MGA 2012

Kan säga att årets säsong är att vänta på! Danielle har börjat tagga som fan, fråga inte varför. Träningen var helt crazy igår men det gick ändå super. Hon sprang runt som en galning och tyckte livet leker eller något i den stilen. Någon känner på sig att det är spettsgruppstider? Jisses säger jag bara! De drar igång på söndag redan.. usch vad tiden går fort! Känns inte alls som om att det var länge sedan förra årets uttagning. Danielle är i vilket fall taggad till hundra! Till och med i upphoppen är det till att se upp, men nu mera klarar jag av det också! Hör och häpna! Ingen halsring heller. Tror att Cicci tjatade tillräckligt på mig om den förra året.. framgång blev det tydligen i vilket fall..
Nu ska vi snart åka och kolla tapeter till mitt nya rum i källaren.. det är det ända som ska fixas innan jag flyttar ner två våningar. Finally! Kommer bli awesome..
Kommer inte på så mycket att skriva mer, fantasin tog visst slut!
Saknar i vilket fall scandinavuim för att detta året har det verkligen varit hur kul som hellst!