if god was one of us

Hatar när man blir så inbiten i sina tankar att man bara inte kan sluta och lämna det. Plötsligt sitter man och älter sama tankar och åsikter 50 11 gånger utan att kunna komma på ett vettigt svar så att man kan lämna ämnet. oavsett och det är funderingar som medför sorg, raseri eller lycka är det lika irriterande att inte kunna leva för nuet. Känns som om att dett är något slags i landsproblem men det är sjukt irriterande!
Ser fram emot säsongen nu.. X antal tävlingar i år.. kanske till och med ska till Norge en extra gång med Hålta på kurs för någon chomme där uppe. Ser fram emot detta som satan, plus att jag och Sandra pratar om att bila till Italien. Tror dock att det endast är önskeänkande, men hade varit awesome!
Detta är ett jävligt bra exempel på att jag hatar att inte kunna sluta tänka, fundera och längta !!
Måste säga som alla fjortisar där ute, FML, fuck my life... eller inte! hahaha! kommer bli ett awesome år!
ps. måste ge lite kärlek till min älskade ponny som är underbarast, tycker om att låta som om att jag är tio år och älskar mi  häst över allt annat. Fast det är ju nästan så.. (!?)
sleep tight!

Musik är allt!

Fråga inte ens hur länge jag har suttit och bara lyssnat på musik nu för det är alderes för länge. Det värsta är att jag inte ens är uttråkad än. Ett av de bästa tidsfördriven för Julia, Chatching ! Älskar det, vad hade man gjort utan?
Det ända jag har gjort idag är att släppa ut hästarna vid 9 och jag vaknade 8 så ni kan tänka er hur länge jag suttit här..
Blir lätt så när man inte har vänner som inte arbetar eftermiddagar utan vanliga dagar.   Jag ska visserligen på utbildning mellan 13-17 men ändå. Tiden mellan att man vaknar tills man börjar är förjävlig! Speciellt också när man inte kan gå ut och gå för att det regnar ...
Skönt dock att bli av med all snö :) PLUSPLUSPLUS!
Fått biljett till Fredag på Scandinavium nu också, awesome! Känner jag mig själv rätt hade jag inte ens beställt om inte Kristin sa att jag kunde köpa en av deras. Kanske ska göra något åt min lata sida ? Haha!
Taggar inför kommande dagar denna veckan, som är FULLBOKADE kan man säga.
Onsdag : Utbildning och MGA träning
Torsdag: Rida på morgonen och Jobba på kvällen
Fredag: Scandi på morgonen. Försöka hinna rida, ögonfransfix oxh jobba jour från halv tio.
Lördag: Jobb till 14.30. Försöka hinna rida, göra sig i ordning för att fira Kopps 18års dag.
Söndag: Upp tidigt för Scandi showen, sedan ta med sig Axen hem för att SOVA innan Scandifesten börjar.
Tror att Söndag ändå är min mest lediga dag .. Jaja, känns skönt att vara hemma i år i alla fall ..

Clinic 2012


Någon gång i februari

Tiden går fort! Två veckor sedan vi var i dk och hämtade med oss Miranda och Kartouch, och lämnad min lilla pärla.. Hinner inte med alls!
Miranda är en toppen ponny! Jäkla tur att vi fick hittat henne säger jag bara. Den 35 hästen vi provat sedan oktober, Jisses! Bra på de mesta sätten, har inte gjort något i Holland som vi kan hitta (Fick sitt pass augusti 2010, född 99). Inga skador, skav eller defekter på benen som är synligt från utsidan. Dåligt med ryggmuskler, vilket kan bero på hennes bogskada, men det masserar vi bara bort. Sportmodell på ca 140-142cm när vi mätte henne med mätsticka i DK. Genomsnäll ponny som kanske inte är någon stjärna på att hoppa men dressyr går hon skit fint när hon väl får slappna av och kommer ner i formen. Han springer när hon ska, stannar när hon blir tillsagt och svänger bra.. Låter helt enkelt som en perfekt ponny, även om Blitzz var snäppet coolare och kunde allt från början. Så detta ser bra ut från våran sida. Men hon har en nackdel som kanske ändå är ganska stor.. att hon väver när hon blir ensam häst, möjligtvis att hon även gör det om det är fel sällskap och folk är stressade och arga i stallet. Men hon är mycket bättre så kan ju vara en trygghets grej också.. men så länge Danielle är med är hon lugn som en filbunke, vilket inte gör mig ett piss om hon är ;) Dom är super snälla att rida ut med tillsammans också och inte som Ella som det var en tävling med. Danielle och Ella tävlade om vem som skulle gå fortast. Inte jätte roligt alla gånger. Jaja, huvudsaken är i alla fall att Miranda kommer att bli en awesome gymkhana ponny innom kort!
Och en sak till! Det ska blir skönt att för en gångs skull vara hemma under Scandinavium veckan och se våra Svenska vänner rida live igen. Inte för att jag inte vill åka till AEG för att det har varit awesome både 2010 och 2011 men man har gjort det nu så det hade varit kul att vara hemma ett år. Funderar också på att beställa biljetter till Fredagens föreställning för att ;) As pepp faktiskt och börjar se fram emot scandiveckan som faen nu. Långt efter om man typ jämför med Kristin som började räkna för ett halv år sedan typ. Tycker det är dags att Sverige tar hem det i år, 2008 senast och 2012 nästa ? Det tycker vi! Har väll inte full koll på vilka ryttare som rider i de andra lagen men skit samma.. det löser sig.
Känner att min scandi vecka är fullbokad för min del. Ska antagligen jobba måndag, onsdag och torsdag. Scandi på fredag, jobba på fredag kväll och sova jour och gå på mellan 7-14.30 på lördagen. Hem och rida, sedan fira Kopps 18år dag. Det får inte bli för vild om jag ska köra till stan kl 9 på söndag eftersom Scandi showen börjar kl 9.. Sedan blir det att ta med Axen hem och sova om jag ska orka med mitt liv, sedan blir det Scandi fest för hela slanten! Fullt upp jag jag säga! Men det är så mina scandi veckor brukar se ut fast AEG brukar ta den största tiden.. Men älskar att vara upptagen ;)

bioo

Kan säga att om det var någon som höll på att somna till bion i fredag så var det jag. Inte alls bra film om du frågar mig.. men Emma älskade den... eller Mikael Persbrant (?) vad vet jag.. jag vill se Mission Impossible nu, men fungerande text som hänger med bilden... Detta är nu andra försöket stt se MI , förstår lite mer nu men långt ifrån allt... förvirrande.

Stefan med Randy

Som överskriften säger, varit hos Ostiopat Stafan idag för att göra en koll på våran nya lilla stjärna hemma. En bog skada har hon som inte är någon big deal. Förklaringen till kastandet med huvudet och plötslig stelhet/hälta är besvarad. Känns helt ok och Stefan sa att man kan köpa ponnyn utan att vara osäker för dessa skador, de är trotts allt bara att massera dem .. Hon har gått igenom en besiktning i DK som gör att vi inte heller behöver besikta om henne tydligen.. skönt (?) Får se vad som händer. Hon ska vila i helgen och börja skrittas på rakr spår på måndag och en vecka framåt sedan ska hon vara bra.
Dagens bra att veta var detta!
Ska se på Hamilton med Emma idag också. Kvällsbio kl 21.30! Får se vem som somnar först (Emma) ;)
See yaa!

1 Februari

Det är svinit kallt ute, -12 kl 9 imorse :O Åkte med mamma till Göteborg medan hin var på möte. Hade tänkt mig att ta en walk i stan men blev distraherad av att kolla på Gossip Girl istället. Förvånad över att jag faktiskt tycker om den serien eller började titta på den då jag ogillar teenage drama. Håll det för er själva brukar jag tycka. Men en helt klar favorit serie! Kanske inte är så konstigt då jag enbart kollat Lost, Vampire diaries, GhostWhisper och GossipGirl. De andra serierna har jag aldrif kännt för att se eller tröttnat efter två avsnitt.
Men allt går i perioder antar jag. Hade jag ingenting för mig la jag mig alltid förr och kollade på ett Vampire diaries avsnitt även om jag sätt det två gånger samma dag. det var verkligen sjukt! Nya VD kommer inatt så jag vet vart vart jag kommer att spendera min fredag morgon.
By the way eftersom det tog så lång tid för mig att skriva detta inlägget så är det faktiskt  den 2 februari nu... och jag ser  på Mission Impossible 4 ghost protocol och ljud och bild stämmer inte överens över huvud taget. mycket lätt att hänga med ...