Gymkhana.se

Sitter och funderar på förändringar som skulle kunna behöva göras med våran hemsida?
  • Lära sig PHP!
Kan börja med det! Sedan tar vi resterande delar efter det. Känns som om att det är dags att den får en liten kick eftersom headern är gjord ... hmm, 1800?

31 oktober 2011

Vankar med världens jobbigaste hals som är öm och slemmig. As nice! Prata kan man knappt och näsan rinner. Typisk höstförkylning antar jag. Ska gå upp till stallet och ta hand om min lilla ängel som förövrigt inte vill gå och springa prommenader längre. Längtar till den 11 november så att vi får åkt och kollat snutten min, väntat på att Stefan skulle ha ledig tid för Danne och Ninja sedan 3 Oktober! Har väntat sjukt länge nu..
Senare idag blir det jobb till 22 så det blir hem och sova direkt ikväll. Är så sjukt trött nu för tiden också... får bli ändringar på det.

Det där med provridning..

Provridning är inte riktigt med grej känner jag, eller är man bara fruktansvärt bortskämd med att ha haft turen att falla för första ponnyn varje gång ? För att detta suger hårt! Åka långt och prova och ändå sedan känna att det var kanske inte så som vi ttänkt oss på alla plan... suger hårt!
http://www.youtube.com/watch?v=7pGOhzzmgo4

Lördag!

Var och kollade på en arab f 08 igår med Sandra . Det mest tillgovna ponny jag träffat, så himmla go var hon. Dock inte inriden så det blir en del att göra på den om hon tar hem den. Påväg till torp köpcenter för att luncha kommer vi på att vi kan åka och prova en häst på Tjörn som jag mailat på så det bar av till Tjörn bara sådär! Långa bilturer blev det men när man ändå är ute och åker kan man passa på. Fick låna hjälm och ridbyxor av sandra eftersom jag inte hade tagit med mig eget eftersom provridning inte stod på mitt schema.
Ponnyn var fux född 2007, fin dressyr ponny. Tyckte dock att det var roligare att bråka med mig. Rodeo ponny i galoppen tidvis, eftersom jag är så van vid bralliga ponnys så är jag lite lätt mör i ryggen idag... My godness!
På kvällen bar det av till Tjörn igen för att träna klubben som var riktigt duktiga! Var lite svårt med uppställningen så Sandra och Sofia fick stå på var sin sida och dirigera hur dom skulle stå, men bra blev det!
Mamma, Sofia och Fälth är påväg någonstans för att prova två andra ponnys nu. En maxad C på 140 och en mellan 130 till 135, Sofia ska då inte prova den på 130-135 eftersom Ninja har samma mått. Får se vad de säger om dessa, plus att imorgon efter jobbet blir det yttligare provridningar. Hej kom och hjälp mig!
Snart jobb som står på schemat idag ..

Sandra!

Sandra kommer hit och sover över här så slipper hon åka så tidigt från Alingsås imorgon bitti. Bättre att nana här då ;) Ska vara i Lysekil vid 10 så upp i tid imorgon blir det!
Känner mig förövrigt jävligt sliten för tillfället, vad fan är fel!? Jaja, jag överlever nog det ska vi se. Vill att det ska bli tid för att åka till GFRK och titta på lite Lag SM faktiskt! Kommer kännas weird att inte rida själv men sparar ponnyn till nästa säsong istället så inget händer. Det är inte värt det.

my little love ..

I hope you can hear me cause I remember it clearly

The day you slipped away
Was the day I found it won't be the same

I had my wake up
Won't you wake up
I keep asking why
And I can't take it
It wasn't fake
It happened, you passed by

Now you are gone
There you go
Somewhere I can't bring you back
Now you are gone
There you go
Somewhere you're not coming back

The day you slipped away
Was the day I found it won't be the same no..
The day you slipped away
Was the day that I found it won't be the same oh...

I miss you




my little love ..

27 Oktober 2011

Trött som ett as och går omkring och bara stirrar. Låter som en kanon morgon ! Mamma släppte ut hästarna så jag slapp gå upp i tid i alla fall. Danielle får gå ut om en stund på prommenad.
Inget av värde plannerat idag, ska väll följa med mamma till tippen och slänga prylar men annars är det ganska lugnt.  Ska men Sandra och prova en ponny imorgon så hon komnmer förbi vid 8 och hämtar mig. Ska nog kunna hålla mig vaken till den tiden. Det ska jag allt lyckas med. Ska upp och träna Tjörns ridklubb i Mounted games för första gången också. Ska bli awsome faktiskt! Känner att den här sporten börjar dö ut i detta landet, och det vill vi ju inte ;) Vet bara att de är mellan 9 - 25år och de flesta är från ridskolan. Har ingen  aning om hur mycket de har gjort eller hur många de är. Ska nog ta reda på det idag, en till uppgift till schemat för dagen. Ska i vilket fall som hellst bli kul att åka upp imorgon.
Plus att imorgon är det Vampire diarie dags också! Undra om man ska gå upp 40min tidigare för att se avsnittet? Haaha!
http://www.youtube.com/watch?v=KCeq50acL8c

Ojj!

Jagt har haft Danielle i 5år och 5 dagar ! Gud vad tiden går! 21 oktober 2006
Var det verkligen så länge sedan vi stod och var fyra personer och tränsade och jagade henna med sadlen för att han var livrädd? Ponnyn då <3

Woopps!

Woopps! Fullkomligt värdelös på att göra något av nytta. Har spenderat sen senaste 1,5 timmen åt att kolla på lägenheter i Irland.. (?) Vad flög i mig där?
Hade i vilket fall som hellst varit awesome att flytta till Irland eller GB och jobba ett tag. Btw! Förstår inte grejen med att ha tvättmaskinen i köket !? Ser ganska lustigt ut..
I vilket fall som helst nu, SKÄRPNING och tillbaka till vardagen !

Fördriver tiden..

Har precis haft en härlig morgon, upp klockan 6 och mata hästarna. Danielle dansar av lycka som vanligt, dumma ponny! Hem igen och försöka somna om vilket inte gick något videre först än jag märkte att mamma och Sofia inte var hemma. Slummrade tydligen ändå utan att märka det.. Vaknade kl 9 och åt frukost och sedan ringer syster yster och säger att jag måste åka in till henne med mina idrottsskor, orkade inte ens fråga varför. Sedan blev det stallet med mysponnyn som tycker att det är underbart att få gå ut och ridas igen, eller i alla fall trava vilket duger för henne efter nästan 4 veckor av skrittandes.
Sitter i alla fall hemma nu och funderar på vad man ska göra av dagen. Skola och gymkhana står redan på schemat men det lär inte ta 12 timmar eller mer.
Hmmm?
Hästletande kanske? .... !

Angels will be reunited..

Why can't they understand
The way we feel?
They just don't trust
What they can't explain
I know we're different but,
Deep inside us
We're not that different at all

Don't listen to them
'Cause what do they know?
We need each other
To have, to hold
They'll see in time
I know 

When destiny calls you 
You must be strong 
I may not be with you 
But you've got to hold on 
They'll see in time 
I know 
We'll show them together


Oh, you'll be in my heart (You'll be here in my heart) 
No matter what they say (I'll be with you) 
You'll be here in my heart, 
I'll be there always 
Always 

I'll be with you 
Just look over your shoulder 
I'll be there always

ೋღ Mellanie ღೋ
Forever in our heart
<3

Danielle


En dag som många andra..

Vaknade, släppte ut hästarna, äta frukost, ta det lugnt, stallet o.s.v. En helt vanlig dag i mitt liv det sista. Börjar bli lite tjötigt. Bestämde med kära syster yster att vi skulle ta bilder i stallet. Galet blev det då Ninja fick för sig att gå på egen tur. Danielle fruktansvärt nyfiken när man ska ut och gå utan grimma vad Julia kan hitta på.
Ska snart iväg och göra iordning mina ögonfransar, känns som om att det är dags för det! Vissa vänder sig och sätter sig in i ögat! Vilket gör ap ont!

Ingen lust..

Känner att det är dags för höst förkylningen att komma nu. Frossa och huvudvärk samt att halsen gör ont. Älskar denna tiden! Kunde ha bättre ting för mig än att tänka på att jag ska bli sjuk också. Längtar tills imorgon så jag kan pussa på min sessa en stund... som förövrigt älskar att se mig nu för tiden. Någon som är sällskaps sjuk och framför allt uttråkad ? Skulle gissa på det!

Bling Bling

Bling Bling , Blitzz är tillbaka hos Elin igen efter dagens mindre bra besiktning. Gallan på vänster fram var antagligen från gammal skada och kotan gick inte att böja överhuvud taget.. baby <3 Fick förklaringen till stelheten i vänstervarvet i och med detta också. Var dock beredda på natt han inte skulle klara besiktningen på grund av gallan redan från första dagen men det var chansningen vi tog. Helt underbart grym ponny!

Blir att fortsätta leta ny ponny, men det är ett rent helvete att se Mellanies tomma box igen... <3
Blitzz
f.1999
Imp. Holland
Bling Bling första dagen hemma

24 Oktober 2011

"En olycka kommer aldrig ensam"

Passar väldigt bra för oktober 2011 som har varit en pissigt dålig månad!
(För övrigt, 2010 är saknat!)

Blitzz

Blitzz ponnyn som är för bra för att vara sann. Efter all våran tur med halta, skadade och döda ponnys det sista så var han helt enkelt för bra för att vara sann lille pojken. Kom från Danmark för 1,5 veckor sedan och har haft han på prov sedan dess. Hade en galla på vänster fram som vi trodde inte påverkade ridningen stackarn.
Varit och besiktat honom idag och han var helt ren förutom när vet. kom till att böja vänster kota som inte gick alls. Stegrade och hoppade runt för fullt liten. Hans stelhet i vänster varv är antagligen på grund av gallan då han inte riktogt vill sätta ner benet ordentligt och gör

<3