Galet dåligt!

För det första galet dålig uppdatering! För det andra! Jävligt dåligt att jag missat att Blitzz nuvarande ägare försökt ta kontakt med mig för typ 2månader sedan! Förlåt Frida , skickat ett mail till dig nu ,om du fortfarande är här och läser...sorry för detta xp Ser i vilket fall fram emot att höra mer om hur han har det... som ni andra vet har jag redan snokat runt en del när det gäller blitzz och vet att han är en hopponny, någonstans .. Men dagens sorg är inte om blitzz utan Ella som jag saknar något grymt! Inte okej! Känner mig som en idiot för att jag lämnade tillbaka henne och inte gav henne en ärlig chans, trotts att hon var ett psykfall...

Blitzz Våren 2012

Sjukt att man kan följa hästars liv ändå... När det gäller blitzzvet jag inte vad jag ska tycka,känna eller tro. Det vi vet efter röntgen om hans skador och efter att ha pratat med hans första ägare gör det ont att se bilder som denna..
Men samtidigt har han det säkert bättre nu.. eller det är väll vad jag hoppas. Hoppas att skadorna har läkt trotts alla odds. Gissar på att detta är den sdåliga sidan att köpa hästar från hästhandlare, men han har bäst ponnys där nere i danmark ändå. Danielle, Mellanie, Miranda och Blitzz är  awesome alla fyra, alla där ifrån.. Sedan har vi raden av ponnys Schelander tagit hem under åren..
Slut babblat, det har varit bra nere i dk när vi provat ponnys och kommer absolut åka ner igen om det skulle bli aktuellt.. men stör mig fortfarande på Historien om Blitzz, men that´s life and I have to deal with that.. Hoppas till gudarna att Blitzz inte har ont längre som han hade innan han åkte från Sverige i november och att han har det bra wherever he is.. <3
Då är bilder som den här ganska övertygande..

Slut för 2012

Sista söndag med Spettsgrupper! Finally! Usch för dom måste jag erkänna.. men as kul att träffa alla efter vinter. Får nu se vad Frida har kokat ihop för lag innom kort. Har ingen aning när det kommer ske men det märker vi ..
Har nu mera två blåmärken på foten , ett på knät, ett på ryggen och ett på armbågen. "Brännmärken" på rygg, smalben och axel.. Ett stukat finger och massa små skrapsår... Haha! Dags att göra något åt mina upphopp for real ? Måste då tillägga att brännmärkerna på smalbenen är inte p.g.a av de utan stiglädrerna.. Litekomiskt är det ändå.. ;)
Vilken fantasi jag hade idag då.. får bli en walk snart i blåsten och rensa tankerna eller något i den stilen.. är det inte så folk brukar skriva?
What so eVVVa .. see yaa !